Sunday, 28 August 2016

KECEWA

Assalamualaikum..harini, malam ni dan saat ni  taktau kenapa mood Auni down sangat. Rasa macam lifeless gila. Down,serabut semua ada tunggu masa nak gila jaa..😞 stress  sangat. Kalau hati ni boleh scan then show off dekat tv confirm pecah skrin sebab terlampau panas dan sakit. Nasiblah hati ni tersembunyi.. Actually, Auni ada dapat satu screenshot blog someone ni.. Dan tak tau nak cerit. Macam mana dan apa perasaan bila baca benda tu. Kalau nak describe pun tak tuulah sama ada satu cerita ataupun luahan hati ynng tak kesampaian. Tapi yang paling menyakitkan bila dapat tahu yang apa yang ditulis diblog tu adalah dari seorang Ex kepada Ex. Dan yang paling buat auni bengang.. Ex dia tu boyfriend aku. Kalau dah ex tu ex jelah..tak payah nkk propa nak " "saya sanggup tunggu awak 3 tahun " and blablabla.. Errrghh😠 dada ni rasa nak meletup ja..  Perempuan manalah yang tak sakit hati kalau ada perempuan lain still berharap dekat boyfriend dia.. Erghh.. Tak kira lah benda lama ka baru ka tetap sama..yang namanya harapan ni memang payah.. Tapi takpa..malas nak fikir.. Hati sakit otak biul.. Baik fokus on study..byeee👻

No comments:

Post a Comment